Cal Maurici

Els apartaments de Cal Maurici estan situats al poble de Gisclareny, al mig del Parc Natural del Cadí-Moixeró, en un paratge excepcional on es podrà gaudir de l’essència de la natura i la fauna de la muntanya.

Als voltants tindreu la possibilitat de fer fotografies de natura i gaudir d’unes vistes excepcionals, sobretot del mític Pedraforca des d’una vessant poc coneguda pels visitants i molt atractiva.

Gisclareny ofereix un ampli ventall de possibilitats per als amants de la natura:

  • Rutes de senderisme que parteixen des del mateix poble (PR: rutes de petit recorregut) com les de Coll de Bauma, Turbians, l’Adou del Bastareny, Gresolet,… amb diferents desnivells i durades. A més, també està a pocs minuts del punt de partida d’una de les excursions més emblemàtiques de Catalunya: el Pedraforca.
  • Gisclareny es troba dins del recorregut de diverses travesses de muntanya: el camí dels Bons Homes i de la ruta Cavalls del Vent, així que si esteu realitzant alguna d’aquestes o altres travesses, teniu la possibilitat de descansar i fer nit.
  • També hi ha la possibilitat de realitzar diferents excursions amb bicicleta de muntanya (BTT) per a tots els nivells.
  • Si en canvi, us agraden més les aventures i el tracte amb els animals, al mateix poble podreu realitzar rutes a cavall (Rústic Vilella) pel Parc Natural. Si busqueu encara més acció, trobareu el Parc de Palomera, a Saldes, que és un parc multiaventura per a petits i grans, amb tirolines entre els arbres, ponts penjants, lianes…
  • Continuant amb els esports… Per l’alçada i la climatologia, en temporada d’hivern trobareu a pocs quilòmetres les estacions d’esquí alpí de la Masella i la Molina, així com l’estació d’esquí de Coll de Pal (estació petita situada a Bagà) per a debutants que dóna possibilitats de connexió amb la Molina si la situació d’innivació és favorable. A més de l’esquí alpí, també es troba a prop l’estació d’esquí nòrdic de Tuixén-La Vansa.
  • A més a més, si voleu gaudir de la neu sense posar-vos uns esquís, també hi ha rutes per a poder realitzar amb raquetes de neu, com la ruta del Trencapinyes, la ruta de la Marmota…
  • Per finalitzar, i com a activitat molt important i típica del poble és… Anar a buscar bolets! Gisclareny és un dels pobles amb més possibilitats de recol·lecció sobretot de rovellons, així que si us agrada anar a omplir les cistelles, ja sabeu on heu de venir.

A més de tot això, si no teniu ganes de cuinar, trobareu restaurants de muntanya on anar a tastar la carn a la brasa berguedana: Cal Misèria i el Rústic Vilella. Allà hi podreu degustar la bona gastronomia típica del Berguedà.